vrijdag 23 september 2011

L’entrecote


Óp zondagmiddag ergens lekker lunchen in Bordeaux dat kan uiteraard op vele plekken maar wel in het bijzonder bij L’entrecote, je kunt er alleen, je raad het al, entrecote eten. Vooraf wordt er een groene salade geserveerd met een overheerlijke dressing opgesierd met een aantal walnoten. Daarna komt de entrecote met frites en als dessert kun je kiezen uit ongeveer tien overheerlijke toetjes.
Met name op zondag is het erg druk dus kom op tijd en dat houdt in dat je voor 12 uur voor de deur moet staan anders moet je ruim een half uur wachten voor je het drie hoog tellende restaurant kunt betreden.
De inrichting is op z’n bistro’s, zwart ,rood, geel en veel koper. Maar alles is netjes en tot in de puntjes uitgevoerd van wijnetiket tot luciferdoosje. Perfect sluit alles op elkaar aan, zelfs de dames die serveren zijn gekleed in het geel met zwarte rok en de leidinggevende zijn in het rood met zwarte rok.
Het omrijden waard als je in de buurt bent. Voor ons is het elke keer, als we in Carcans zijn, een feestje, we worden al herkent en als we de zaak verlaten denken we alweer aan ons volgende bezoek.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten